Mad & Sove

DalleValle en god buffet til alle aldre

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

DalleValle en god buffet til alle aldre

Redaktionen har haft nogle udsendt til at spise på Dalle Valle for at se hvordan der er på denne restaurantkæde, som har 15 cafeer rundt om i hele Danmark, som de skriver på deres webside. Dog er der ikke cafeer i vest og sønderjylland, så det med hele landet bør tages med et gran salt til.

Jeres udsendte prøvesmagte frokostbuffetten, som viste sig at være meget omgangsrig med mange spændende retter. Dog var der flere gange hvor der ikke blev fyldt op med det samme, hvilket irriterede en af vores udsendte madanmeldere.

Vores udsendte besøgte cafeen som ligger i Herlev BIG, hvor det er en stor og åben cafe, der rummer mange pladser. De udsendte vurderer, at når der er fyldt godt op, så er cafeen ikke egnet til personer med psykiske behov, idet den så kan virke for trang til disse personer.

Buffetten kan fås fra 79,- kr pr person, hvilket må siges at være meget rimelig. Men det er på drikkevarerne som Dalle Valle tjener deres penge på. En stor sodavand koster 69,- kr mens et glas vand hele 22 kr hvilket må siges at være meget. I det ene glas var vi fik serveret var det meget grumset, at anmelderen ikke kunne drikke dette, og lod det stå.

En flaskeøl på 33 cl. koster 49,- kr hvilet også ligger i den pæne ende af prisniveauet.

Buffetten rummer både kolde forretter, lune retter og desserter, sådan som jeres udsendte madanmeldere kunne konstatere dette. Med det rige udvalg er der noget for alle

Oplevelse: 5 af 6 stjerner

Handicapforhold 2 af 6 stjerner

 

Follow Us

banner højre side artikel

Blog list ad

Popular Post

People's Poll

Har du årskort til en attraktion?
logo

Download Newskit App

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and
typesetting industry.

banner

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search