Cirkus

Yakari - en fuldendt forestilling

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Flot poetisk Forestilling hvor den 12 årige Nynne H Samuelsen, der spiller Yakari, lyser op i en utraditionel cirkusforestilling efter det er blevet forbudt at have vilde dyr med i cirkus

Det er et stort savn at ramboline ikke længere er med i cirkuskaravanen. Hun er tvunget til at forblive hjemme i vinterkvarteret, hvor hun ikke kan forstå at hun ikke må være med rundt i landet efter nogle såkaldte dyrevelfærdsordførere i folketinget har forbudt vilde dyr i cirkus. Men er det dyrevelfærd at straffe dyr på den måde. Ifølge pålidelig kilde så har denne oplyst til Frie-fritidsaktiviteter.dk at ramboline går og tuder i vinterkvarteret grundet hun savner sin ejer som er væk fra hende og han må derfor hjem mindst hver anden dag for at se til hende.

Tilbage til årets yakari Forestilling så ledes publikum igennem en rejse med udgangspunkt i figuren yakari, hvor sabel familien bidrager med flere smukke udførte numre. Trods det vilde dyr forbudt så har cirkus Trapez ejerne formået at stable en Forestilling igennem der er meget børnevenlig, som vores anmeldere absolut kun kan anbefale at man gået ind og ser sammen med sin familie. 

Forestillingen er en som sagtens kan tåle at blive set igen uden at man keder sig. 

Årets klovn Michael Cadima er fra Portugal herlig og ligesom cirkusforestillingen også er utraditionel så er den unge klovn også utraditionel med de numre som han optræder med. Med sine kun 21 år er han en aldeles dygtig og tager publikum med storm med sine sjove påfund.

Desuden skal der lyde en stor ros til Saabel familiens medlemmere for de fine numre, som bliver fremført i en fin kombination med historien om Yakari. Hundenummeret er et af de bedre hundedessurnummer vi på redaktionen længe har set.

Herudover fremfører Bernhard Kaselowsky, der også står bag Cirkus Trapez flotte numre med deres heste. 

Nogle gange har vi tidligere set at en klovn har været for meget, men klovnen her er lige perfekt og kan sine skills med flere variationer som vi ikke har set før og hvor de samtidig også passer rigtig godt ind i de øvrige numre som også udføres.

Både anmelderbørnene vi havde med og jeres udsendte kan ikke komme med et nummer som falder igennem da de udførende artister har et højt niveau og hele historien om yakari er godt spundet sammen.

Hele forestillingen er et godt miks mellem artisters optrædener og optrædener med dyr. 

Musikken er høj, hvorfor det anbefales at man tager høreværn med hvis man har tildens til lydfølsomhed.

Antal stjerner: 6

Ved tryk på det enkelte foto i nedenstående galleri så kommer der et større foto frem.

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search